Slotconferentie Grenzeloos Biobased Onderwijs

Fossiele grondstoffen behoren tot het verleden en biogebaseerde grondstoffen vormen een mooi alternatief. Sneller gezegd dan gedaan, maar hoe komen we tot die transitie? Welke innovaties kunnen het bedrijfsleven een boost geven in de richting van de biobased economy? Hoe kan je de komende generatie hiervoor klaar stomen? 

 Met een mix aan expertise en ervaringen willen we je op 10 oktober inspireren op het vlak van meer biobased in je onderneming, je les of project. Hiervoor brengen we het netwerk bij elkaar van onderzoekers, ondernemers, onderwijs en overheid en nemen we je mee in wat we hebben ontwikkeld. Inspiratie, verdieping en netwerken staan centraal in een afwisselend programma met boeiende sprekers en een biobased circuit waar je o.a. kennis kunt maken met de ontwikkelaars van de biobased onderwijsprogramma's, de projectpartners, het Biobuilderspel en het biobased kennisplatform.

 Ben je actief in het bedrijfsleven, het onderwijs of heb je gewoon interesse in de toekomst van de biobased economy? Je bent van harte welkom!

 Heb je je nog niet aangemeld?

Schrijf je hier in! 

schrijf je in door op bovenstaande button te klikken. 

Tot ziens op 10 oktober!

Project partners Grenzeloos Biobased Onderwijs

PROGRAMMA  Klik op de  button om het programma te ontdekken 


HOE TE BEREIKEN?

De Duurzaamheidsfabriek is te vinden op het Leerpark in Dordrecht. Deze wijk ligt dicht bij de provinciale weg N3 en is prima bereikbaar met auto of openbaar vervoer.

 Adres     Leerparkpromenade 50 - 3312 KW  Dordrecht

 Let op: Niet alle navigatiesystemen kennen de Leerparkpromenade. In dat geval kunt u het beste navigeren naar de Maria Montessorilaan in Dordrecht.

PARKEREN

 Er zijn vrije parkeerplaatsen op het Leerpark. Recht tegenover de Duurzaamheidsfabriek is tevens betaald parkeren mogelijk tegen een tarief van €2,00 per dag. Hier kunt u uw auto parkeren. Voor de parkeerkosten ontvangt u bij vertrek een parkeermunt. 


Project Grenzeloos Biobased Onderwijs is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen – Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info: www.grensregio.eu
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Slotconferentie Grenzeloos Biobased Onderwijs

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x