14 mei 2019: Matchmaking Event @ Thomas More

Uit onderzoek in het Europese project ‘Grenzeloos Biobased Onderwijs’ (GBO) blijkt dat naast technische kennis ook competenties als kritisch analyseren en systeemdenken erg belangrijk gevonden worden door het bedrijfsleven.

In het kader van het GBO-project werden op basis van deze bevindingen de voorbije twee jaar lespakketten ontwikkeld voor het middelbaar en hoger onderwijs, en voor bijscholing van werknemers. Daarnaast werden testlocaties opgebouwd en in kaart gebracht waar biogebaseerde producten kunnen worden ontwikkeld en getest. 
Alle resultaten zijn vandaag toegankelijk via een digitaal platform, bedoeld voor studenten, docenten en het bedrijfsleven.

Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met de resultaten van het GBO-project, en om het gesprek aan te gaan hoe de ontwikkelde tools ingezet kunnen worden voor jouw bedrijf en hoe de interactie onderwijs-bedrijfsleven rond dit thema verder versterkt kan worden. Deelname is gratis, mits inschrijving via deze link. 

Aansluitend op dit event vindt het inspirerende netwerkevent Trans4MORE plaats, dat in het teken staat van de ‘Flourishing Organisation’ en georganiseerd wordt in samenwerking met Thomas More, Netropolix, Salar en Events Catering Bevers / b-verse. Het ganse programma kan je bekijken via deze link.
Grijp de kans om hier meteen ook bij te zijn! Deelname is gratis, mits inschrijving via deze link.

 


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
14 mei 2019: Matchmaking Event @ Thomas More

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x